Back

Gelukkiger, rustiger, gezonder.

De Positieve Mindset Revolutie werkt. Lees hieronder hoe het ook jou helpt voor meer ontspanning, meer gezondheid, meer geluk!

Ervaringen van deelnemers aan de Positieve Mindset revolutie

Fabiƫnne

Mijn grootste doel was meer rust in mijn hoofd en geen paniekaanvallen. Sinds ik de technieken toepas zijn de aanvallen verdwenen. Mijn mind is tot rust gekomen.
Ook merk ik dat ik bepaalde dingen waar ik geen controle over heb kan laten rusten. Nog niet met alles, maar er is een grote stap gezet.

Ik ben blij en trots!

beautiful, freckles, girl
adult, casual, caucasian

Harrie

Na 2 jaar medicijngebruik tegen maagzuur heb ik nu zonder pillen al 2 maanden geen last meer gehad. Ook heb ik al 2 maanden geen migraine aanvallen meer terwijl dat voorheen 2 keer per week gebeurde. Mijn mind is ook een stuk rustiger geworden.

Ik kan nu bouwen aan een beter leven.

Jelle

Niet alleen ben ik in het dagelijkse leven kalmer en vol zelfvertrouwen, ook ben ik 9kg verloren inmiddels. Zit ik enorm goed in mijn vel en heb ik de ruimte om naast mezelf ook anderen te steunen en te helpen. Deze cursus is heel compleet en helpt mij in bijna elk aspect van mijn leven.

Al met al is dit zeker een levensverrijkende ervaring die ik iedereen aan kan raden!

man, coffee, human
woman, portrait, business

Mary

Ik was al bekend met de kracht van het positief denken en de invloed van ons denken op ons functioneren. Na een zware depressie was ik dat allemaal kwijt en dacht dat ik het nooit meer zou kunnen.
Dankzij de cursus ben ik weer op het goede spoor gezet en weet ik nu dat het me weer zal gaan lukken.

Na 14 maanden Ziektewet ga ik a.s. januari weer aan het werk!

Carla

Ik nam deel met o.a. het doel me te wapenen tegen het verdriet van het onvermijdelijke verlies van mijn ouders. Nou dat heb ik goed aangevoeld, want mijn moeder is op 24 mei, toch nog onverwacht, overleden.
Een ander doel was, om zonder teveel emoties, te kunnen spreken op de uitvaart, ook dat is gelukt.
De eerste drie dagen was het verdriet volop aanwezig, maar daarna kwam er een soort innerlijke berusting en kracht over me, die voor mij ongekend is.
Waar ik al jaren last had van een slaapprobleem, en wat gedeeltelijk opgelost is door niet meer te werken, kreeg ik ook nu geen terugslag, mede door het inzetten van de oefeningen.

smiling beautiful woman, beautiful woman, older beauty

Meld je aan voor de duidelijke video serie!

Wat is het geheim? Hoe gaat de training in zijn werk? Wat kan je verwachten?

We spammen niet! Je kunt je altijd afmelden.